Na platou Mepas Mall-a

Osobe treće životne dobi 'Nisu same' u Mostaru

Lifestyle / Obitelj | 14. 09. 2017. u 13:49 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Humanitarna udruga 'Niste sami' u utorak 19. rujna 2017. godine s početkom u 10 sati na platou Mepas Mall-a organizira projekt čiji je cilj unapređenje kvalitete života osoba treće životne dobi.

Projektom će se realizirati niz aktivnosti poput usluga mjerenja krvnog tlaka i mjerenja razine šećera u krvi u suradnji sa mobilnim tima Doma zdravlja Mostar, te prezentiranja mogućnosti korištenja Odjela kućne njege Doma zdravlja Mostar.

Također, bit će organizirana i edukacija o konceptu osiguravanja adekvatne skrbi za stare i iznemogle osobe, upoznavanje šire javnosti o ljudskim i pravima jednakosti starih i iznemoglih osoba, te upoznavanje sa radom udruge 'Niste sami'.

Inače, Udruga je osnovana s ciljem okupljanja svih fizičkih i pravnih osoba, koje će se zajedničkim djelovanjem baviti organiziranjem humanitarnih aktivnosti te implementacijom projekata pružanja svih vrsta pomoći socijalno ugroženim, starim i nemoćnim osobama, djelujući pod motom ''I treća dob je dio naše životne zajednice'', priopćeno je iz Udruge.

Kopirati
Drag cursor here to close