Ambiciozna glumica

Ornela Vištica za Bljesak.info otkrila što bi učinila da je gradonačelnica Mostara

Sci-Tech / Svemir | 21. 03. 2013. u 16:01 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarka Ornela Vištica, koju gledamo u ulozi Karmen u seriji 'Larin izbor', izrazila je žaljenje zbog završetka snimanja ovog dvogodišnjeg projekta.

''Ovih dana završavamo snimanje serije. Moram priznati da me na trenutke uhvati i nostalgija s obzirom da se bliži kraj projekta. S druge strane sam sretna jer smatram da je vrijeme za nešto novo. Snimili smo uistinu puno scena i zavoljela sam sve od kolega glumaca, redatelja, snimatelja, producenata, ljudi iz sektora garderobe, šminke, tehnike, vozače. Ma sve, koji su zaposleni u produkciji i sa kojima sam podijelila ove dvije godine, rekla je Ornela za Bljesak.info.

Nakon ovog projekta glumica bi trebala početi snimanje filma 'Muza' u kojemu je dobila žensku ulogu. Glumica je rekla kako ne može o ovom projektu otkriti više detalja, ali kako je otvorena za rad u raznim državama i kako joj je drago da ima dosta poslovnih ponuda.

Ornela, koja živi u Zagrebu, je rekla kako čim uhvati slobodnog vremena rado odlazi u rodni Mostar, u grad gdje je odigrala svoje prve predstave i kojeg uvijek rado spominje.

''Čim uhvatim slobodnog vremena odem u Mostar. Volim Mostar u proljeće, šetnju Avenijom, preko Rondoa, Kujundžilukom do Starog mosta, rekla je glumica za Bljesak.info.

Glumica je rekla kako se nema namjeru baviti politikom, no da je gradonačelnica Mostara svim građanima bi se pokušala osigurati dostojanstven život.

''Nemam namjeru baviti se politikom, glumica sam i želim igrati jednako pred svima. Da sam na čelu grada potrudila bih se da svi mogu dostojanstveno živjeti od malog djeteta do starih i napuštenih ljudi. Smatram da je važno da se svatko osjeća voljen u gradu u kojem živi bez obzira na ime i prezime, nacionalnu ili spolnu pripadnost, rekla je Ornela.

Smatra kako Mostaru treba više zajedničkih projekata u kojemu će sudjelovati svi bez obzira na nacionalnu pripadnost.

''Prije par godina sam igrala u predstavi 'Romeo i Julija' u Mostaru, na kojoj su radili prof. Andrew Garrod iz SAD-a i Caz Liske iz Moskve. Bio je to projekt koji je okupio svu djecu grada na jednom mjestu, bez obzira na ime i nacionalnost, sve u cilju da napravimo dobru predstavu. Bilo je to odlično iskustvo, iz kojeg je nastalo i moje prijateljstvo s Elmom Jelovac koja je tada radila kao kostimograf na predstavi. Zašto ovo spominjem? Smatram da Mostaru treba što više ovakvih zajedničkih projekata. Djeca grada se moraju osjećati voljeno i šetati slobodno svim ulicama svoga grada, kaže nam Vištica.

Glumica, koja karijeru gradi u Hrvatskoj, održava kontakte s glumcima iz Mostara, te je upoznata s njihovom teškom situacijom.

''Manje više sam u kontaktu sa svima i jasna mi je tužna situacija. Podržavam Josipa Muselimovića koji kroz manifestaciju Mostarsko proljeće obogati kulturni život grada. Lijepo je kad gostuju razne predstave iz regije u Mostaru, al zašto i mi ne bismo mogli napraviti nešto zajedno, spojiti glumce iz kazališta i pozorišta i igrati zajedno? U Mostaru treba hitno napraviti nešto po tom pitanju, te pružiti glumcima priliku za rad, kazala je lijepa glumica.

Glumica, iako trenutno nije u ljubavnoj vezi, nam je otkrila kako joj je ljubav najbitnija, te kako je sve ostalo prolazno i isprazno. Kod muškaraca je odbija laž i pretvaranje, a privlači je kada je muškarac 'svoj' i kada ima nešto dobro u sebi.

''Da bi me privukao muškarac on mora biti svoj, iskren i normalan. Mora imati nešto dobro u sebi. Zaljubim se uvijek u ono dobro u ljudima, otkrila je atraktivna glumica.

Kopirati
Drag cursor here to close