Bez talenta

Ornela Vištica o novim generacijama: 'Djevojke su danas klonovi s čudnim usnama'

Lifestyle / Flash | 07. 07. 2015. u 13:39 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarska glumica Ornela Vištica na svom Facebook profilu napisala je vrlo iskrenu posvetu svojoj prijateljici i ženi kojoj se divi, umjetnici Elmi Jelovac.

Ornela se u svom postu osvrnula na današnje mlade glumice koje tek počinju svoj put, ali i sve one žene danas koje identitet grade priklanjajući se masi, bježeći od svoje individualnosti i osobnosti.

Lijepa Mostarka napisala je vrlo otvoreno što misli o današnjoj generaciji mladih glumica i djevojaka.

''Gledajući danas mlade djevojke, sada već ropkinje, dobro znanog kalupa u koji je jednostavno uči, postati klon-pitam se posjeduju li ti "klonovi" neki talent? Osim sto su "lijepe" u ogledalu sa usnama složenim u neku čudnu grimasu (podsjeti me na semestar životinje na trećoj godini glume-kada smo bili majmuni.) Postoji li danas u svijetu kića, uskih suknjica, velikih platformi (nekog razvikanog brenda) velikog dekoltea, ove pregorene brown neprirodne boje koze -eh postoji li mjesto za razvijanje talenta? '', piše Ornela.

Cinjenica da sam se uvijek zaljubljivala ili voljela druiti sa izrazito talentiranim ljudima. Njihova odlika je uvijek...

Posted by Ornela Vistica on Sunday, July 5, 2015
Kopirati
Drag cursor here to close