Kakva sreća

Od uličnog prodavača do seks simbola

Lifestyle / Flash | 20. 10. 2016. u 15:00 D.K

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arshad Khan (18) prodavao je čaj na tržnici Itwar Bazaar u glavnome gradu Pakistana, Islamabadu, kada ga je snimila mlada fotografkinja Jiah Ali.

Samo četiri dana nakon što mu je fotografija objavljena na društvenim mrežama, Arshad je već potpisao ugovor za modeling za online trgovinu Fitin.pk.

Izgleda da se Fitin.pk nada kako će njegova neodržavana frizura i plave oči privući dodatne posjetitelje na njihovu stranicu.

A Pic By @Jiah_Ali :) #ChaiWala #ArshadKhan

A photo posted by Arshad Khan | ???? ??? ?? (@arshadkhan.official) onOct 20, 2016 at 12:27am PDT


Idol mladih djevojaka

Dva dana nakon što mu je slika objavljena na internetu Arshad je rekao lokalnoj televizijskoj postaji kako ga djevojke cijelo vrijeme posjećuju. “Oko 30 do 50 djevojaka je došlo da me upozna, fotografirale su se sa mnom.”

#ChaiWala #ArshadKhan #ModelToBe #FollowForFollow #FollowMe

A photo posted by Arshad Khan | ???? ??? ?? (@arshadkhan.official) onOct 18, 2016 at 11:16pm PDT



Izgleda da novopečeni model s lakoćom prihvaća nove izazove. Kada su ga pitali je li otvoren za filmske uloge, Khan je jednostavno odgovorio: “Da, zašto ne.” Sada Arshad pozira na Fitin.pk. trgovini koju vode sveučilišni studenti.

Korisnici društvenih medija isto su primijetili mladićev potencijal, te je Arshadov prodoran pogled doveo do njegova trendiranja na Twitteru u nekoliko država, piše Net.hr

Kopirati
Drag cursor here to close