Sedmodnevna prognoza

Očekuje nas suho, ali hladno vrijeme tijekom cijelog tjedna

Lifestyle / Flash | 28. 10. 2014. u 08:02 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni će danas prevladavati umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama sa maglom ili sumaglicom.

U Hercegovini pretežno vedro, uz umjereno povećanje naoblake poslijepodne. Vjetar, slab, sjeverni i sjeveroistočni, a u Hercegovini, poslijepodne, u skretanju na zapadni. Dnevna temperatura od 7 do 14, na jugu do 19 stupnjeva.

U srijedu će u BiH biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Ponegdje u na istoku i jugoistoku naše zemlje, tijekom dana, je moguća slaba i kratkotrajna kiša. Jutarnja temperature od -2 do 4, na jugu do 10, a dnevne od 10 do 15, na jugu do 18 stupnjeva.

U četvrtak će u Bosni biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a u Hercegovini pretežno vedro. Jutarnja temperature od -2 do 5, na jugu do 10, a dnevne od 9 do 15, na jugu do 18 stupnjeva.

U petak će u većem dijelu zemlje biti sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Prijepodne, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove, sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperature od -1 do 5, na jugu do 10, a dnevne od 9 do 15, na jugu do 18 stupnjeva.

U subotu će biti sunčano. Prijepodne, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove, sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperature od -2 do 4, na jugu do 10, a dnevne od 10 do 15, na jugu do 19 stupnjeva.

U nedjelju će biti sunčano. Prijepodne, u Bosni po kotlinama i uz riječne tokove, sa maglom ili niskim oblacima. Jutarnja temperature od -1 do 5, na jugu do 9, a dnevne od 13 do 20 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close