Opet kiša

Očekuje nas novo pogoršanje vremena i lokalni pljuskovi

Lifestyle / Flash | 28. 05. 2016. u 08:34 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Bosni i Hercegovini u nedjelju će biti sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Poslijepodne ili krajem dana lokalni pljuskovi, ponegdje praćeni grmljavinom očekuju se u Krajini i Posavini. Jutarnje temperature od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevne od 25 do 31 stupnjeva.

U BiH u ponedjeljak, 30. svibnja bit će sunčano uz malu do umjerenu naoblaku. Povremeni lokalni pljuskovi, ponegdje uz grmljavinu, su mogući u središnjim, istočnim i zapadnim područjima Bosne, kao i ponegdje na sjeveru Hercegovine. Jutarnje temperature od 10 do 16, na jugu do 18, a dnevne od 23 do 29 stupnjeva.

Sunčano će biti u utorak. Poslijepodne ponegdje u središnjim i istočnim područjima Bosne postoje uvjeti za pojavu slabih i kratkotrajnih pljuskova. Jutarnje temperature od 9 do 15, a dnevne od 21 do 27 stupanj.

Slično vrijeme bit će i u srijedu. Tijekom poslijepodneva i u večernjim satima doći će do porasta naoblake, što u većem dijelu Bosne može uvjetovati pljuskove i grmljavinu. Jutarnje temperature od 9 do 15, a dnevne od 22 do 28 stupnjeva, priopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close