Novi singl

Obratite pažnju na Natalie la Rose

Kultura / Glazba | 03. 08. 2015. u 12:45 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ako još uvijek niste našli ljetni hit po kojem ćete pamtiti ove vrele dane, imamo pravu stvar za vas! Natalie La Rose i njenu novu klupsku himnu 'All Around the World', poručuju iz MTV-a.

Nakon debi singla 'Somebody', sa kojim je razdrmala plesne podije uz moderniziranu melodiju pjesme 'I Wanna Dance With Somebody' Whitney Houston, Natalie predstavlja novu stvar 'All Around the World' sa kojom je odabrana da bude MTV Push izvođačica za kolovoz.

Natalie je rođena u Nizozemskoj gdje je završila 'Lucia Marthas' akademiju na kojoj je sudirala pjevanje i ples, a publici se prvi put prestavila 2009. kada je sudjelovala u nizozemskoj verziji serije 'High School Musical'. Sa 20 godina se preselila u Los Angeles kako bi ostvarila snove o glazbenoj i plesnoj karijeri.

"Nisam osjećala da napredujem u Nizozemskoj i oduvijek sam vjerovala da je Amerika pravo mjesto za mene". Riješena da uspije, znala je da mora preuzeti stvar u svoje ruke. Tako je 2011. prisustvovala ESPY Awards afterpartyju gdje je vidjela Flo Ridu, hrabro mu je prišla, prestavila se i rekla mu da će jednog dana surađivati.

Zadivljen njenom karizmom i samouvjerenešću, Flo ju je pozvao da mu se pridruži u njegovom studiju narednog dana. U naredne dvije godine Natalie je nastupala sa njim širom svijeta, a na kraju joj je to i osiguralo ugovor sa njegovom izdavačkom kućom 'Republic Records'.

Kao svoje glazbene idole i uzore Natalie navodi Beyoncé, Janet Jackson, Mariah Carey, Michaela Jacksona, Musiq Soulchilda, Steviea Wondera i Whitney Houston, pa zato ne čudi što u njenim pjesmama preovladavaju R&B ritmovi iz ’80. i ’90. koji daju odličnu osnovu za opuštanje i prepuštanje plesnim pokretima.

'All Around the World' je drugi singl koji će se pojaviti na debi albumu na kojem Natalie uveliko vrijedno radi. Na ovoj numeri joj se pridružio reper Fatty Wap, a produkciju potpisuje Max Martin koji je poznat po suradnjama sa Brithey Spears, Katy Perry, Taylor Swift, Justin Bieberom, Keshom, Shakirom, Pitbullom, Enroqueom i mnogim drugim zvijezdama.

Natalie će provesti ljeto u praćenju Fifth Harmony na njihovoj turneji gdje će uz Debby Ryan i Bea Miller nastupati kao predgrupa, a vi ćete je na MTV kanalu gledati kao Push izvođača u kolovozu, poručuju iz MTV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close