Humane kapljice

Obnovom Dnevnog centra Udruge 'Sunce' Jana osigurala tople prostorije za sretnu igru mališana

Lifestyle / Flash | 17. 12. 2014. u 16:50 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Godinu u kojoj je dirnula srca mnogih, Jana Voda s porukom svoje humanitarno djelovanje u 2014. završava na Palama gdje je Udruzi za pomoć djeci i omladini s posebnim potrebama 'Sunce', pružena potpora u obnovi infrastrukture Dnevnog centra i poboljšanju aktivnosti za više od 60 članova. Zahvaljujući humanoj kampanji Jana – Voda s porukom koja se odvija preko stranice www.vodasporukom.com prikupljene su humane kapljice i omogućena vrijedna donacija te saniran Dnevni centar u kojem svakodnevno uče, igraju se, rastu i razvijaju mališani.

Tijekom 15 godina rada, fokus djelovanja ove udruge je briga za djecu i omladinu s posebnim potrebama, te socijalno uključenje svojih članova u redovite aktivnosti društva.

''U ovo lijepo vrijeme praznika i darivanja, mnogo smo obradovani donacijom, koja nam je olakšala realizaciju aktivnosti, a boravak 19 korisnika Dnevnog centra učinila ugodnijim i boljim. Istovremeno, ova sanacija Dnevnog centra će nam omogućiti dugoročnije uštede sredstava koje ulažemo u grijanje objekta. Zahvaljujemo se svima koji su učešćem u ovoj akciji pokazali empatiju za potrebe djece. Želimo da ovakvih aktivnosti u kojima pokazujemo brigu jedni za druge, posebno za one u potrebi, bude što više'', rekao je Milenko Vujinović, predsjednik Udruge 'Sunce'.

Upravo to je i misija humanog projekta Jana – Voda s porukom, potaknuti na brigu i razumijevanje za članove našega društva koji su u potrebi, te širiti pozitivne osjećajte. Svaki vaš klik na stranici www.vodasporukom.com znači humanu kap u stvarnom životu koju će Jana pretvoriti u vrijednu donaciju!

Kopirati
Drag cursor here to close