bez dlake na jeziku

Obama je majmun u tropskoj šumi

Lifestyle / Flash | 27. 12. 2014. u 11:26 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sjeverna Koreja je u subotu optužila Sjedinjene Američke Države da su je početkom tjedna lišile internetske konekcije i nazvale američkog predsjednika "majmunom" zato što je potaknuo kino-dvorane da prikažu film "Intervju koji ubija", parodiju o sjevernokorejskom vođi.

Barack Obama je uvijek nesmotren s riječima i djelima kao "majmun u tropskoj šumi", priopćila je Sjevernokorejska nacionalna komisija za obranu optuživši američkog predsjednika da je potaknuo kino-dvorane da film prikažu na Božić.

''Ako SAD i dalje bude arogantan, destpotski i da koristi gangsterske metode usprkos ponavljanim upozorenjima, morat će shvatiti da će ga njegove neuspejle političke akcije neizostavno odvesti do smrtonosnih udaraca'', izjavio je jedan glasnogovornik.

Prije mjesec dana, izveden je veliki informatički napad na studija kompanije Sony, koji FBI poslije istrage pripisuje Sjevernoj Koreji.

Pjongjang je javno izrazio protivljenje objavljivanju "Intervjua koji ubija", komedije o fiktivnoj zavjeri CIA-e radi ubojstva sjevernokorejskog lidera Kim Jong-Una, ali je negirao napad.

Kopirati
Drag cursor here to close