Recepti

Novo izdanje Kuhinje bez zidova

Lifestyle / Flash | 29. 08. 2014. u 10:38 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Franjevački medijski centar "Svjetlo riječi" izdao je drugo prošireno izdanje knjige "Kuhinja bez zidova - Recepti sestre Anđelke".

Knjiga sadrži detaljno i jednostavno objašnjeno 227 recepata na 456 stranica za slana i slatka jela, posebno torte i pripremu zimnice.

Izdavač smatra da knjiga "Kuhinja bez zidova" ruši barijere kuhanja u zatvorenosti između četiri zida te pomaže da se iskusi kako je kuhanje okupljanje i razveseljavanje svojih najbližih, priopćeno je iz FMC Svjetlo riječi, koji podsjeća kako je prošlo već šest godina otkako je svjetlo dana ugledala knjiga Kuhinja bez zidova: recepti sestre Anđelke.

''Kroz to vrijeme sestra je nastavila i dalje pisati recepte u Svjetlu riječi. To nije tek plod mašte ili domišljatosti, to su prije svega recepti koji su nastajali svakodnevnim radom u kuhinji, a čemu su, kako sestra tvrdi, pridonijeli i svi koji su se služili njezinim receptima i radosno iščekivali nadolazeći. Svojim zanimanjem i oduševljenjem davali su sestri snagu i polet u pisanju novih recepata. Rezultat toga rada i nastojanja je novo prošireno izdanje kuharice Kuhinja bez zidova sa 227 recepata na 456 stranica'', navodi Svjetlo riječi i doda je kako je postupak rada detaljno opisan.

Zastupljeni su recepti za sve prigode, od onih jednostavnih do onih svečanih. Da bi pripravljanje jela bilo olakšano, svaki je recept popraćen i fotografijom. Cijena knjige je 35 KM.

Prelistajte KNJIGU

Kopirati
Drag cursor here to close