'Tu'

Novim singlom Josipa Lisac na prvom mjestu Hrvatske top liste

Lifestyle / Flash | 25. 07. 2015. u 06:31 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Novim singlom „Tu“ Josipa Lisac ovog tjedna zasluženo se nalazi na 1. mjestu Hrvatske top liste. Iako je novi singl Josipe Lisac tek nedavno snimljen, prema očekivanjima publike pjesma „Tu“ zaslužila je brojne glasove koji su je doveli do trenutnog 1. mjesta.

Novi singl, naslova “Tu”, donosi nam i neke nove suradnje. Pažnju, svakako, privlači ime Saše Antića (TBF) koji se pojavljuje kao koautor teksta uz Srđana Sekulovića Skansija, ujedno autora glazbe, aranžera i producenta. Sekulović Skansi je za Josipin posljednji album,”Živim po svome” (2009.), također potpisao jednu pjesmu, a suradnja se ovim novim Josipinim singlom, “Tu”, nastavlja. Timu se priključio i Maro Market, zadužen za klavijature, gudače i sample-ove. Njegovi su zvukovi, ističe Sekulović Skansi, bili nepresušno vrelo inspiracije.

''Pjesma je u vremenu, svježa, ima groove… Sviđa mi se. Prije svega, sretna sam i ispunjena, jer je rođena jedna nova pjesma, odlična pjesma… Predanost, iskrenost, volja, zanos i strast, pod aurom ljubavi, bile su vodilje na ovom kreativnom putu. Ako netko prepozna poruku i ljepotu same pjesme, bit ću zahvalna'', komentira Josipa najnovije ostvarenje, ne skrivajući zadovoljstvo načinom na koji su se u pjesmi koautorski isprepleli Saša Antić i Srđan Sekulović Skansi. Napominje da je riječ o prvom singlu koji izlazi kao plod rada na novom materijalu te da tijekom godine možemo očekivati još jedan, a u relativno skoroj budućnosti slijedi i novi album.



Nedugo pošto je objavljen singl “Tu”, u studiju Alfa film u Adamovcu pristupilo se snimanju spota, i to u režiji provjerenog suradnika, Zorana Peze. Pjesma je već zasjala na domaćim top listama, što ne čudi s obzirom da su komentari i više nego pozitivni.
Unikatna pojava hrvatske glazbene scene, Josipa Lisac, ovime najavljuje još jedno u nizu uspješnih razdoblja u svojoj karijeri te novim stvaranjem pruža značajan doprinos publici i glazbenoj sceni.

Kopirati
Drag cursor here to close