odmorite

Novi trend iz Hollywooda: Grudnjak 'zaboravite' kod kuće

Lifestyle / Flash | 17. 04. 2015. u 13:54 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Posljednji trend koji stiže ih Hollywooda je nešto na što se mnogi ne bi usudili. Poznate pjevačice koje svakim svojim nastupom provociraju publiku i javnost sa lakoćom su odlučile odreći se rublja. Da, novi trend koji stiže na velika vrata podrazumijeva da grudnjak ostavite kod kuće. Biste li se usudile? One jesu.

Pjevačica Rita Ora obukla je crnu rolku na jednom nedavnom događaju u Londonu, prenosi Blic.Ili Rita nije znala da će zbog blica fotoaparata pokazati više nego što je planirala ili je upravo to željela, ne znamo, ali njezine grudi bile su tema svih medija.

I Rihanna je "zaboravila" obući grudnjak prije nego što je izašla iz kuće. Ili možda nije? Pop zvijezda poznata je po provokacijama, ne samo na nastupima, već i na crvenom tepihu. Sigurno se sjećate da se Rihanna i na crvenom tepihu pojavila bez grudnjaka.


Za Kim Kardashian kritičari kažu da su njezine obline jedini razlog zbog kog je poznata. A kako ih bolje istaknuti nego u majici sa dubokim dekolteom ispod koje nećete nositi grudnjak?

U sličnom izdanju imali smo priliku vidjeti i zvijezde od kojih to ne bismo očekivali kao što su Jennifer Aniston. U galeriji pogledajte koje su to još zvijezde odlučile odmoriti od grudnjaka.

Kopirati
Drag cursor here to close