15. i 16. travnja

Novi festival u Sarajevu - Dva super dana!

Lifestyle / Flash | 11. 03. 2016. u 09:34 K.K.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

“Dva super dana” je glazbeni festival koji će se održati 15. i 16. travnja u sarajevskom Art kinu Kriterion.

Svi bendovi koji su razdrmali regiju posljednjih godina i koji danas pokreću glazbenu scenu i stvaraju novi zvuk regije bit će uvršteni u lineup festivala i time Sarajevo vratiti u centar regionalnih glazbenih zbivanja.

"Podršci koju smo dobili od najvažnijeg regionalnog glazbenog TV kanala MTV-a, pridružili su se i regionalni i bh. mediji kao što su Muzika.hr, Klix, Radio Otvorena Mreža, Muzička zona i svi drugi mediji i prijatelji festivala spremni da osiguraju da festival “Dva super dana” već u prvoj godini postojanja pokaže svoju regionalnu važnost. Cilj nam je da Sarajevo dobije još jedan festival organiziran na najbolji mogući način i uz najbolje tehničke i produkcijske uvjete. S nestrpljenjem očekujemo da dva super dana da počnu“ - izjavili su organizatori festivala.

Festival će ugostiti bendove iz Slovenije, Hrvatske, BiH i Srbije, a kompletan lineup festivala će biti objavljen već u narednom tjednu. Zato, pripremite se za lagani provod i festival sa najboljom glazbom drage nam regije. Mir, ljubav i leptirići neka vladaju vama!

Kopirati
Drag cursor here to close