Stigla kraljevska beba!

Novi član kraljevske obitelji je djevojčica

Lifestyle / Flash | 02. 05. 2015. u 08:12 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ujedinjeno Kraljevstvo je na nogama! Na svijet je došla princeza, drugo djete vojvotkinje od Cambridgea Kate Middleton i princa Williama.

Uslišene su želje velikog dijela britanske javnosti, rodila se princeza.

"Vojvotkinja Kate rodila je curicu težine 3,71 kg jutros u 9.34 sati", priopćila je Kensingtonska palača.

"Novo dijete četvrto je u liniji nasljeđivanja britanske krune, nakon brata Georgea, oca Williama i djeda princa Charlesa. I majka i dijete osjećaju se dobro", objavila je kraljevska obitelj na Twitteru.

Dijete će tobiti titulu Princeze od Cambridgea.

Njihov stariji sin princ George koji će u srpnju navršiti dvije godine ostao je doma te na njega pazi dadilja Maria Borrallo.

Podsjetimo, supruga princa Williama, Kate, trudna s drugim djetetom, primljena je u subotu ujutro na odjel za porode u bolnici 'Saint Mary' u Londonu".

"Vojvotkinja od Cambridgea primljena je u bolnicu 'Saint Mary' u Londonu u ranoj fazi trudova", piše u priopćenju iz londonske rezidencije prinčevskog para

Kate i William napustili su zajedno Kensingtonsku palaču automobilom kako bi došli do krila Lindo bolnice u kojem se nalazi odjel za porode gdje je vojvotkinja već rodila prvo dijete, princa Georgea, 22. srpnja 2013. godine, Williama je u istoj bolnici rodila pokojna princeza Diana 1982. godine.

Kopirati
Drag cursor here to close