Predstavljanje

Novi album Pavela u prodaji

Kultura / Glazba | 20. 04. 2017. u 13:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

'Pavelov' četvrti studijski album 'Družba krivih odluka' od danas je službeno vani kao digitalno izdanje i dostupan je na Deezeru! Album je već predstavljen s četiri hit singla 'Poslije nas', 'Vrijeme života', 'Ljubav' i aktualni 'Lažu devedesete' uz još šest klasičnih albumskih pjesama. Uz prepoznatljivi zvuk i autorski rukopis Aljoše Šerića te podijeljene vokalne dionice između Aljoše i Antonije Matkoviće Šerić, 'Družba krivih odluka' uspješno zaokružuje još jedno životno poglavlje 'Pavela'.

Naslov albuma preuzet je iz pjesme 'Junaci Hatzove ulice', generacijske pjesme o svima koji su činili i čine društvo koje je svoje dane i noći većinom provodilo u Aljošinom bivšem stanu u Hatzovoj ulici.

Većina pjesama s novog albuma referira se upravo na osjećaj pripadnosti i sigurnosti koju pruža prijateljstvo i slatko – gorki osjećaj prolaznosti vremena s ljudima čije su karakteristike nekad bile one glazbenika, studentice ili sanjara, a danas su postali očevi i majke, navodi se iz Dallas recordsa.

Selidbom iz stana zaključeno je jedno veliko poglavlje života koje je bilo inspiracija novim 'Pavelovim' hitovima od kojih se oni već objavljeni naveliko vrte radijskim eterom! Album je sniman u RSL studiju Novo Mesto i NLO studiju u Zagrebu tijekom 2015. i 2016. godine, a produkciju potpisuju Srđan Sekulović Skansi i Aljoša Šerić.

Novi album 'Družba krivih odluka' u fizičkom izdanju u prodaji će biti od ove subote, 22. travnja kao jedno od izdanja uz obilježavanje Dana prodavaonica ploča (Record Store Day), a koncertna promocija albuma čeka nas na već najavljenom koncertu u subotu, 27. svibnja u Tvornici kulture!

Ulaznice za koncert 'Pavela' u Tvornici u prodaji su u sustavu Eventim i na Eventim.hr, u Dallas Recordsu (Paromlinska 49/1) i Dirty Old Shopu po cijeni od 70 kn u pretprodaji.

Kopirati
Drag cursor here to close