La senora

Nova španjolska serija 'Dama' na programu TV1 i Mreže

Lifestyle / Flash | 17. 10. 2016. u 18:46 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dvadesetih godina 20. stoljeća, u Španjolskoj su postojale ogromne socijalne razlike, a bile su izražene naročito u ruralnim područjima, gdje je stanje despotizma bilo ukorijenjeno u tradiciji i nepismenosti.

Neki dijelovi buržoazije i radničke klase radili su na potkopavanju te situacije.

1920. godine u malom gradu na sjeveru Španjolske, rađa se strastvena ljubav između Victorije Marquez (Adriana Ugarte) i Angela Gonzaleza (Rodolfo Sancho), dvoje mladih različitog porijekla. Ona je kćerka poštovanog vlasnika rudnika, koji pored toga posjeduje nekoliko poslova uvoza i izvoza. On je sin rudara, koji je prilično blizak Bogu i religioznom pozivu.

Društvene norme i okolnosti naglo prekidaju njihovu strastvenu ljubav. Angel odlučuje postati svećenik, zbog očajne situacije u kojoj se nalazi njegova obitelj, dok Victoria, iz neočekivanih razloga mora preuzeti kontrolu nad poslovima svoga oca.

Ipak, nekoliko godina kasnije, sudbina će iznova ispreplesti njihove živote i stvoriti nevjerojatnu priču koja dokazuje da prava ljubavi ruši sve granice i da ne umire nikada.

Najgledaniju španjolsku seriju Dama, možete pratiti od 20. listopada svaki radni dan u 20 sati, na programu TV1 i Mreže.

Kopirati
Drag cursor here to close