Nova vibra

Nova lokacija Mostar Summer Festa: Pravimo festivalski grad za druženje do jutra

Lifestyle / Flash | 28. 04. 2015. u 06:36 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mlada ekipa koja stoji iza organizacije Mostar Summer Festa nam je prije par tjedana otkrila imena izvođača na ovogodišnjem, trećem po redu Mostar Summer Festu. U dva dana trajanja, točnije 26. i 27.6. na festivalskoj pozornici će se izmijenjati redom trenutno najpopularnija imena regionalne glazbene scene. Naime, u Mostar dolaze mlade grupe kao što su The Sweepers, Brutal Protest, Rezerve i Sove, ali i sjajni Elemental, kontroverzni Rambo Amadeus, Psihomodo Pop, Dječaci, Van Gogh i S.A.R.S.

Ono što je ove godine drugačije u odnosu na prethodne dvije jeste lokacija na kojoj se Fest održava. Nakon dvije godine Mostar Summer Fest se seli sa SC Kantarevac na prostor Mostarskog sajma. Od organizatora smo saznali zašto su donijeli ovakvu odluku te koji su njeni pozitivni učinci za grad:

„Nakon što smo objavili line-up dobili smo očekivane sjajne reakcije publike, jer Mostar će u dva dana posjetiti bendovi koji uistinu dugo vremena nisu svirali u Mostaru, ali i oni bendovi koji su sada možda na vrhuncu svoje popularnosti. No, pored zavidnog line-upa, ove godine smo odlučili napraviti i veliki iskorak kada govorimo o lokaciji na kojoj se Festival održava. Ono što smo primijetili jeste da nakon Festa svi, pored o odličnoj glazbi, pričaju o dojmovima iz Chill out zone, o druženju i popratnim sadržajima Festivala. Upravo zato smo odlučili ove godine na prostorima Mostarskog sajma kreirati posebnu i jedinstvenu festivalsku oazu za druženje do ranih jutarnjih sati pod otvorenim nebom. Ljubitelji glazbe znaju da se većina najpopularnijih svjetskih glazbenih festivala održava upravo na lokaciji koja je malo izvan centra grada, te tako dobiju sasvim drugu, rekli bismo, istinsku festivalsku vibru. Time ćemo iz godine u godinu postajati prepoznatljiviji u Europi te, nadamo se, privući i mlađu generaciju turista u grad na Neretvi. Želimo za sve vas 'sagraditi' mali festivalski grad u kojem ćete s užitkom pobjeći od svakodnevnice i do zore uživati uz sjajne glazbene ritmove i uzbudljive popratne sadržaje!“



Od organizatora smo saznali i kako će za vrijeme Festivala osigurati besplatan prijevoz autobusima za sve one koji budu 26. i 27.6. putovali prema prostorima Mostarskoj sajma, a za kraj su dodali: „Vidimo se 26. i 27.6. u jedinstvenoj festivalskoj oazi zvanoj Mostar Summer Fest!“, FEEL YR V:BE!

Kopirati
Drag cursor here to close