Atomski zdesna

Nova komedija Srđana Dragojevića od četvrtka u našim kinima

Kultura / Film TV | 23. 04. 2014. u 13:53 I. M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Srđan Dragojević je od svog debitantskog filma Mi nismo anđeli bio jedan od najintrigantnijih redatelja s ovih prostora. Njegovi filmovi (Mi nismo anđeli, Rane, Lijepa sela, lijepo gore, Parada) bili s u kontroverzni i kvalitetni i manje kvalitetni, ali u svakom slučaju – gledani.

Takav će biti sigurno i novi film Atomski zdesna, premda su ga kritičari zasad dočekali poprilično 'na nož'.

Radnju u Atomski zdesna Dragojević je smjestio u neimenovano mjesto na Jadranu, a po svom običaju i ovdje je nabacao predstavnike svih naroda i narodnosti s prostora bivše Jugoslavije, naveliko koristeći stereotipe.

Glumačka postava je impozantna (Srđan Todorović, Branko Đurić, Bojan i Goran Navojec, Mira Banjac, Nataša Janjić…). Za razliku od njegovog filma Parade, koja se emitirala u Kosači, ovaj Dragojevićev film moći ćemo gledati na velikom platnu Cinestara Mostar, pa se Atomski zdesna može gledati već od četvrtka 24. travnja.

Dragojevićevu (pretpostavljamo) hit komediju posjetitelji mostarskog multipleksa mogu gledati u dva do tri termina, ovisno o danu.

Osim ovog filma u premijeri će biti animirani Zvončica i gusarska vila, sinkroniziran na hrvatski, te akcijski Brick Mansions, s pokojnim Paulom Walkerom.

U pretpremijeri samo u četvrtak (20.30) emitira se romantična komedija Osveta na visokim petama (The Other Woman) s Cameron Diaz.

Kopirati
Drag cursor here to close