Mališani uživali u zabavi

Nikiforija svijet, najveća dječja turneja u BiH, posjetila Mostar

Lifestyle / Flash | 20. 10. 2014. u 15:49 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Velika Konzumova NIKIforija turneja je, nakon mjesec i pol dana stigla u Mostar i u Mepas Mall-u obradovala više od 800 mališana.

Razigrani mališani su do maksimuma iskoristili raznovrsne sadržaje koji su upriličeni tijekom dana.

Druženje za predane ljubitelje omiljenih likova Ninja Kornjača i Hello Kitty je predvođeno od strane već uigranog tima maskota Kodi i Ledo Medo.

Mostarski mališani su oslikali lica uz pomoć animatora za oslikavanje sa likovima Ninja kornjača ili nježne Helo Kitty i do posljednje minute druženja uživali u raznovrsnoj zabavi NIKIforija svijeta poput Puzzle Ninja kornjače, Memory Hello Kitty, „Čovječe ne ljuti se“, Play station, kao i brojnih kreativnih radionica.

U pauzama od igre najmlađi su uz osvježenje sa proizvodima partnera projekta: Jana vodu, Ledo sladolede i Sky Cola sokove iskoristili druženje i za razmjenjivanje duplikata 3D kartica i Rollinz figurica.

Konzum Loyalty program NIKIforija je, osim atraktivnog mehanizma za kupce, zahvaljujući događajima u sklopu NIKIforija turneje donio radost i osmijehe mališanima u Sarajevu, Prijedoru, Tuzli, Bijeljini, Zenici, Trebinju, Banja Luci i proteklog vikenda u Mostaru.

Narednog vikenda, 25. i 26. listopada, nezaboravna NIKIforija turneja završava u novoj Konzum super prodavnici u Brčkom.

Kopirati
Drag cursor here to close