#JMspirit

Nezaboravan provod uz SARS na #JMspirit SELECTED Partyju

Lifestyle / Flash | 22. 08. 2014. u 16:12 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Party #JMspirit SELECTED koji je okupio oko tisuću ljubitelja brenda Jägermeister održan je sinoć u Sarajevu i pružio gostima nezaboravan provod.

Pod voditeljskom palicom proslavljenog bh. glumca Moamera Kasumovića gosti su uživali u iznimnom glazbenom-scenskom doživljaju. Svi koji su bili prisutni #JMspirit SELECTED partyju plesali su su hitove proslavljene grupe S.A.R.S iz Beograda, DJ Pill Jacksona iz Zagreba i scenski nastup plesačica J-Teama iz Praga. 

Bljesak.info je bio na ovom partyju, a kako je bilo pogledajte u fotogaleriji.

 Uz dojmljiv glazbeni program, fanove najprodavanijeg biljnog likera na svijetu oduševila je i hologramska vizualna kulisa koja je upotpunila doživljaj dobrog provoda, dok su se Jägerete pobrinule da nitko na sinoćnjem #JMspirit SELECTED partyju ne ostane bez svog Jägermeistera.

Jägermeister oduvijek njeguje sjajnu interakciju sa svojim fanovima zasnivajući je na osnovnim vrijednostima brenda kao što su inovativnost, zabava, znatiželja, autentičnost i prepoznatljivost.

Preko aplikacije koja je postavljena na službenoj stranici, Facebook profila JagermeisterBiH, te @jmspirit instagram i twitter računa, postavite svoje fotografije, postove i tweetove, tagirajte se i slijedite hashtag #JMspirit....

Kopirati
Drag cursor here to close