Hercegovačka rock grupa

'Nešto između' - mlada grupa koja pokušava oživjeti Rock and Roll

Kultura / Glazba | 22. 04. 2014. u 06:32 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa 'Nešto Između' je mlada Hercegovačka rock grupa, u pravom smislu te riječi. Članovi ove grupe dolaze iz Čitluka, Međugorja, Ljubuškog i Čapljine.

Iako su vrlo mlada grupa koja je počela sa svojim djelovanjem prije nešto više od godinu dana momci su do sada napravili velik posao.

Članovi grupe koji nastupaju na Melodijama Mostara su Ante Martinović – bubanj Dražen Šego – vokal, Emin Anadolac – bas gitara, Bruno Vego – solo gitara Anđela Rupčić – back vokal

''Imamo svoju autorsku pjesmu pod nazivom 'Vraćam se' s kojom ove godine nastupamo na Melodijama Mostara. Snimili smo i spot za pjesmu. Završava se i druga autorska pjesma, a u pripremi je i spot za tu pjesmu koji će biti uskoro snimljen'', stoji u priopćenju Prostars agencije.

Navodi se također da su članovi grupe 'Nešto između' već imali zapažene nastupe skoro po cijeloj Hercegovini, ali i u Hrvatskoj.

Ovaj mladi bend se predstavio brojnoj Bh. publici, gostujući na skoro svim radio postajama u Hercegovini, a njihova pjesma se pušta na skoro svugdje u BiH.

U priopćenju se ističe kako je ovaj bend privukao brojne obožavatelje koji su prepoznali da se radi o mladoj ali zaista kvalitetnoj grupi koja radi svoje pjesme i pokušava oživjeti Rock and Roll u Hercegovini i u cijeloj regiji.

Kopirati
Drag cursor here to close