Luda zabava

Neno Belan&Fiumensi oduševili Čapljince; završeni Pokladni dani 2015.

Lifestyle / Flash | 18. 02. 2015. u 00:19 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Izvrsnim koncertom hrvatskog pjevača Nene Belana i grupe Fiumens završeni su ovogodišnji Pokladni dani Trebižat-Čapljina 2015.

Kao i svake godine, posljednji događaj Pokladnih dana bile su završne maškare, odnosno ples pod maskama, izbor najboljih maski i veliki koncert do ranih jutarnjih sati, za koji se ove godine pobrinuo Neno Belan.

I ove godine Trebižaćani i njihovi prijatelji potrudili su se da raznovrsnim kreacijama uljepšaju ovaj događaj, pa je žiri imao težak posao da izabere najbolje maske, kojima su pripale i vrijedne nagrade.

Najboljima su proglašeni čarobnjaci, drugo mjesto pripalo je dvorskim ludama, dok su treće mjesto podijelili sportski trofeji i Alisa u zemlji čudesa.

U Čapljini su se tako mogle vidjeti postrojbe ISILA, papa Franjo, potom dvorske lude, rukometaši iz Katara, Lidija Bačić…

Završnom činu prethodilo je čitanje optužnice i spaljivanje Marka Krnjevala na Domu kulture u Trebižatu, a prije toga maškare su ključeve grada Čapljine vratile načelniku općine Čapljina dr. Smiljanu Vidiću.

Podsjetimo, protekle nedjelje maškare su preuzele vlast, proglasivši Maškarsku Republiku i postavivši stijeg ispred zgrade općine, čemu je prethodio mimohod ulicama grada i predstavljanje maski na Trgu kralja Tomislava u Čapljini.

''HKUD 'Seljačka sloga' Trebižat 51. put za redom organizira Pokladne dane, i svake godine ljestvicu podignemo za jednu razinu više. Ovogodišnji Pokladni dani zaista su bili izvrsni, potrudili smo se svi zajedno napraviti jedinstvenu atmosferu koja je svojstvena za Čapljinu i siguran sam da smo u tome uspjeli'', rekao je za Bljesak.info Zrinko Vrankić, predsjednik HKUD-a ''Seljačka sloga'' Trebižat.

Kopirati
Drag cursor here to close