Veseli duh

Neka nova 'Mostarska vremena' mijenjajući Mostar mjenjaju svijet!

Lifestyle / Flash | 10. 01. 2014. u 13:02 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Televizijska emisija "Mostarska vremena", najavljivana kao emisija "nakon koje više ništa neće biti isto" ispunila je svoja obećanja javnosti i dodala novo: kako će nakon Mostara promjeniti i svijet.

Zajednički projekt nekoliko hercegovačkih medija, televizijska emisija Mostarska vremena, izazvala je veliko zanimanje gledatelja i ostvarila najavljenje promjene u medijskom prostoru već nakon emitiranja prve epizode.

Nadahnuta ekipa koja koja kreira i realizira projekt, umjesto političara i njihovog bezvrijednog zamaranja javnosti, gledateljima je ponudila obične ljude, Mostarce, koji veselim duhom "pituraju" neveselu stvarnost.

Sudionici, svaki na svoj način, originalno i precizno, razgoličuju uvriježene predrasude, mišljenja, navike u i okolo Mostara....

Nakon prve emisije i definiranja problema Mostarki i mostarskih neženja, predstavljanja sociološkog fenomena grupe "Ćaltu za predsjednika" i najave hermetički zatvorene i ledeno precizne borbe u eteru.

Stalni komentatori predsjednik Ćalta i ledeni Vaha uz pomoć specijalnog gosta Vlaje, u drugom će nastavku razgolititi do srži i javnosti predstaviti svoja mišljenja o naslovnicama medija, mladim Mostarkama i Mostarcima koji ispijaju bezbrojne kave beskrajno pričajući o bezvrijednim stvarima, ujedno obznanjujući javnosti i druge, u javnosti uporno skrivane, strane nametnutih predrasuda. No kako je najavljeno, neće stati samo na tomu.

O svemu će imati reći i pokoji vic, anegdotu, čak i zapjevati uz predstavljanje ekskluzivnog video spota najpjevanije pjesme iz Mostara u vlastitoj režiji i izvedbi.

U svojevrsnom pokušaju otvaranja zaslijepljenih očiju Mostaraca pomoći će im i građani Mostara svojim mišljenjima koja nisu proizvod stranačkih spin doktora nego rezultat običnog života i mostarskih ulica.

Večeras u 21 sat na HTV Oscar C pogledajte drugi nastavak Mostarskih vremena, intelektualne emisije bez Nine Raspudića, koja mjenja Mostar kako bi promjenila svijet.

Kopirati
Drag cursor here to close