Ljubav i podrška

Neka 2014. bude vaša godina!

Lifestyle / Flash | 24. 12. 2013. u 07:58 J.Z.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Dragi čitatelji, voljeli bi podvući crtu i reći nešto lijepo na kraju ove teške godine i godine pune problema. Vjerujemo da su vas glupost i sljepoća oko nas razljutile, a teška, siva svakodnevica obeshrabrila.

Vjerujemo da vas sve prisiljava na tišinu i nedjelovanje, na redovni odlazak i dolazak kući, na posao (ako ga imate), obvezama i da ste postali dio savršeno uhodanog sustava. Čestitamo!

I ove godine iste fraze, isti izgovori zvuče nekako još i više preprozirni, prebahati i ispodprosječni.

Dnevne novine, televizije, radio i interneti puni nasilja, korupcije, beznađa, nezadovoljnih liječnika, roditelja, učitelja, poljoprivrednika, studenata, umirovljenika. Kronična nezaposlenost, veća nego ikada, postala je samo brojka koja nikoga ne uzrujava.

Mogli bi navoditi još strašnih činjenica, ali nećemo. Mogli bi vas i romantično pozivati da javno prosvjedujete, s pravom. Ali nećemo.

Pozvat ćemo vas da budete svjesni u vlastitim životima. Bučno ili tiho, želimo vam svjesnost. I odgovorno bivanje. Želimo vam ugodnu i plodniju 2014. godinu. Želimo vam revolucionarne misli.

Želimo vam ljubav i podršku. Želimo da se ohrabrite. Nađite način. Želimo vam da ljubite svoju zemlju. Da ju preporodite. Kako god znate i umijete.

U Božiću i obitelji pronađite snagu, a 2014. neka bude vaša godina!

Kopirati
Drag cursor here to close