Djeca centar svijeta

Ne propustite programe za djecu u Konzum Family Centrima

Lifestyle / Flash | 18. 11. 2015. u 17:18 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Konzum Family Centar, kao novi koncept i doživljaj kupovine i zadovoljstva, prilikom otvorenja svojih centara priredio je nezaboravne zabave, pogodnosti i mnoga sjajna iznanađenja za svoje posjetitelje.

Kako je najavljeno prilikom svakog pojedinačnog otvorenja, Konzum Family Centri ostat će najbolje mjesto okupljanja, kupovine i zabave za cijelu obitelj i u sljedećem razdoblju, te mjesec studeni nije nikakav izuzetak. Ovog mjeseca najviše pažnje usmjereno je na sami centar svijeta – djecu! Za njih je Konzum Family Centar odlučio napraviti zabavu u Sarajevu, Tuzli, Banja Luci i u Brčkom.

Aktivnost „Djeca su centar svijeta“ održat će se 20. studenog, kada se obilježava Međunarodni dan djeteta s ciljem da svojim najmlađim posjetiteljima priušti nezaboravan dan ispunjen igrom, smijehom i zabavom.

Dok će u Konzum Family Centrima u Sarajevu, Brčkom i Banja Luci mališani uživati u raznim performansima, pjesmi, društvenim igrama i maskotama, u Tuzli ih očekuje matineja – komična predstava koja izaziva zarazni dječiji smijeh. Bogat dječiji program bit će izuzetno lijep način da se provede petak, a osim mališana, sasvim sigurno će ga se sjećati i odrasli posjetioci koji se pridruže ovoj zabavi. U Konzum Family Centru Sarajevo zabava je planirana s početkom u 10:00 sati, dok će mališani iz Banja Luke, Tuzle i Brčkog u programu povodom Međunarodnog dana djeteta uživati od 17:00 sati.

Iz Konzum Family Centra poručuju da će i mjesec prosinac obilovati zabavom i pogodnostima, te da će posjetitelji o svim aktivnostima biti blagovremeno obaviješteni.

Kopirati
Drag cursor here to close