SMART FEST

Natječaj za najbolju fotografiju Hercegovine

Lifestyle / Flash | 31. 05. 2016. u 16:46 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

SMART FEST raspisuje Natječaj za najbolju fotografiju na temu: HERCEGOVINA. Pravo sudjelovanja imaju sve osobe koje uslikaju ili imaju već uslikanu fotografiju, bilo fotoaparatom ili mobitelom motiv koji predstavlja naš rodni kraj Hercegovinu. Broj fotografija nije ograničen. Svoje fotografije sa svojim osobnim podacima šaljite na e-mail: [email protected] sve do 3. lipnja 2016. do 24,00h.

Nagrada za najbolju fotografiju na temu: Hercegovina iznosi 100 KM. Drugo mjesto osvaja besplatnu izradu 100 fotografija, a treće mjesto 50 fotografija u dimenzijama (15X10) u fotografskoj radnji Plus-Studio.

Proglašenje svih pobjednika i Izložba najboljih fotografija održati će se drugi dan SMART FEST-a 4. lipnja 2016. (subota) u 17,00h u Gradskom parku u Stocu.

Dan ranije 3. lipnja 2016. (petak) u sklopu festivala održati će se Radionica fotografije – zanimljivo fotografsko druženje sa svim zaljubljenicima u fotografiju na Starom gradu Vidoškom održati će fotograf Mate Zemljić. Radionica će započeti u Gradskom parku okupljanjem svih zainteresiranih za ugodno druženje, smijeh i fotografiranje. Nakon upoznavanja i kratkog uvodnog predavanja, kreće se polako na Stari grad Vidoški slikajući sve ono zanimljivo što Vam pod oko dođe. Sva pitanja, nedoumice ili nešto što Vas zanima oko fotografije i slikanja moći ćete postaviti fotografu koji će biti na raspolaganju svim sudionicima.

Na starom gradu Vidoškom naš predavač će održati predavanje o fotografiji i fotografiranju. Zanima Vas što sve treba da Vaša fotografija pobjedi na nekom fotografskom natječaju, dođite na SMART FEST i saznajte to na našoj Radionici fotografije. Svi sudionici imaju priliku osvojiti nagradu za najbolju fotografiju Radionice, koja je uslikana taj dan, bilo fotoaparatom ili Vašim osobnim mobitelom.

Nagrada za najbolju fotografiju Radionice fotografije iznosi 100 KM. Drugo mjesto osvaja besplatnu izradu 100 fotografija, a treće mjesto 50 fotografija u dimenzijama (15X10) u fotografskoj radnji Plus-Studio.

NAPOMENA: Sve fotografije bi trebale biti minimalno 4mp kako bismo bez problema mogli isprintati i pripremiti Izložbu najboljih fotografija.

Kopirati
Drag cursor here to close