Natali koncertom u Mostaru obilježila deset godina karijere

Lifestyle / Flash | 28. 04. 2015. u 19:23 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon rasprodanih koncerata u Hrvatskoj, 31-godišnja zadarska pjevačica je nastupila, u sklopu Mostarskog proljeća, i po prvi put u punom sastavu u Mostaru.

Publika u Hrvatskom domu Herceg Stjepan Kosača, imala je priliku uživati u poznatim hitovima ove vrhunske glazbenice i tako proslaviti s njom 10 godina uspješne karijere.

Natali Dizdar je tijekom deset godina karijere izdala dva studijska albuma 'Natali Dizdar' i 'Pronađi put' te live album i DVD iz Zagrebačkog kazališta mladih. Dobitnica je prestižnih nagrada kao što su Porin, Zlatna kugla, Večernjakova ruža i Davorin.

Surađivala je s eminentnim hrvatskim glazbenicima uključujući Arsena Dedića, autora velikog hita 'Zamijenit ću te gorim', Dina Šarana, Darka Rundeka, Boška Petrovića, Coca Mosquita, glazbenog producenta svih albuma izdanih u matičnoj kući Agapa.

Nominirana je za ovogodišnjeg Porina u kategoriji za najbolju žensku vokalnu izvedbu za pjesmu 'Grijeh' koja je obilježila prethodnu godinu, za koji je dobila i priznanje MTV Double Platinum Award.

Kopirati
Drag cursor here to close