Lucullus Music Bar

Nastup Me Gusta Tria kao pravo osvježenje

Lifestyle / Flash | 29. 03. 2015. u 12:17 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pjesmom Zabranjenog pušenja 'Možeš imat moje tijelo', Me Gusta Trio započeo je svoj nastup u Lucullus Music Bar, nakon čega su se nizali hitovi poput 'Andrea', 'Ima li tu mjesta za mene', 'Srce na cesti', 'Meri' te druge ex-yu uspješnice.

''Nastup je prošao odlično i u ugodnoj atmosferi. Publika je super i nadam se da su uživali isto kao i mi'', poručili su članovi benda nakon nastupa.

Podsjetimo, ovaj trio čine Mirza Alendar te Ervin Husagić i Semin Merzić koji su treća godina Glazbene akademije u Mostaru te članovi benda Floridus. Spomenuti bend prije nekoliko dana objavio je i prvi singl “Bolji nego jučer”, a reakcije publike su, kako kažu, odlične.

''Na Jager Music Night natjecanju Floridus je osvojio snimanje prvog albuma pod imenom 'Na Vrhu Svijeta', koji će krajem travnja ugledati svjetlo dana'', ispričali su nam Ervin i Semin.

Odlična je reakcija publike bila i na njihov sinoćnji nastup u Lucullus Music Baru koji je u dva sata, koliko je trajao, bio popraćen aplauzom i ovacijama publike, a kako je izgledao pogledajte u galeriji.

Kopirati
Drag cursor here to close