Lucullus Music Bar

Nastup Me Gusta Tria: Izlazak koji vam se mora svidjeti

Lifestyle / Putujte s nama | 26. 03. 2015. u 12:44 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularno klupsko odredište Lucullus Music Bar ove subote ugostit će Me Gusta Trio koji već četiri godine nastupa na mostarskoj, ali i hercegovačkoj glazbenoj sceni, interpretirajući ex-yu hitove i modernije obrade pjesama. Trio čine Mirza Alendar te  Ervin Husagić i Semin Merzić koji su obrazovani glazbenici i treća godina Glazbene akademije u Mostaru.

''Od poznatijih glazbenika surađivali smo s Dubiozom kolektiv, Zosterom, Zabranjenim pušenjem, Negativom i Hladnim pivom. Većina suradnji je ostvarena preko benda Floridus, čiji su članovi Ervin i Semin koji ujedno pripremaju album prvijenac koji izlazi krajem travnja'', rekli su nam članovi Me Gusta Tria koji smatraju da se glazbena  scena u Mostaru  promijenila dolaskom Mostar Rock School, koja okuplja mlade i talentirane glazbenike.

''Glazbeni uzori su nam Urban, Negative, Letu Štuke i drugi koji se nalaze na repertoaru koji pripremamo za subotnji nastup. U Lucullus Music Baru očekujemo odličnu zabavu kojom ćemo, nadamo se, podići raspoloženje svih prisutnih'', zaključuju glazbenici.

Subotnji nastup Me Gusta Tria počinje točno u 21 sat i ulaz je besplatan.

Kopirati
Drag cursor here to close