Subota, 17.10.

Nastup benda koji garantira uzavrelu atmosferu: 45°C u Lucullusu

Gospodarstvo / Promo | 15. 10. 2015. u 06:51 R.I.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Popularna mostarska grupa 45°C u subotu  nastupa u Lucullus Music Baru. Ovu pravu mostarsku grupu, kako je nerijetko nazivaju, čine članovi nekadašnjih grupa koje su činile okosnicu mostarske pop&rock scene 80-tih godina.

Trenutno broji tri člana, a oni su  frontmen Mili Cvitanović Pika, nekadašnji bubnjar grupe Zemljotres i član Mostarskih kiša te grupe Unija i Anda, gitarist Jesenko Krpo Jesa dugogodišnji član RKUD Abrašević i grupe Shakespeare te Srđan Lucović koji je zadužen za bas gitaru.

-Sviramo glazbu naše mladosti, odnosno pop&rock 80-tih i 90 tih. To je nešto što je obilježilo dio našeg života. Pored tog repertoara sviramo i pjesme bivših mostarskih grupa i jer ne želimo da ljudi zaborave te lijepe pjesme koje su se nekada slušale u našem gradu. Na našem repertoaru su najveći hitovi grupa Bijelo Dugme, Azra, Električni Orgazam, Galija, Bajaga i instruktori, Zdravka Čolića, Psihomodopopa, EKV-a i druge pjesme izvedene na naš potpuno specifičan način - najavljuju članovi grupe 45°C.

Nastup u Lucullus Music Baru zakazan je za 17. listopada i počinje u 21 sat. Ulaz je slobodan, a svoje mjesto možete rezervirati na Facebook stranici kluba ili na broj 063 908 626. Prije nastupa popularnih rokera iz 45°C u Lucullus Music Baru nastupit će DJ Strava koji će večeras biti zadužen za house i r'n'b glazbu te DJ Dragan koji će publiku u petak opustiti uz domaće i strane rock hitove.

Kopirati
Drag cursor here to close