Ne zna se razlog

Nakon 13 godina braka, Gwen Stefani ostaje solo

Kultura / Glazba | 04. 08. 2015. u 16:34 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Poznati glazbeni bračni par Gwen Stefani (45) i Gavin Rossdale (49) potvrdio je da se razvode nakon 13 godina braka.

Prema pisanju 'US Weeklyja' glazbenici su objavili zajedničku izjavu u kojoj su naglasili kako su zajedno odlučili da više neće biti bračni partneri, no da će zajedno odgajati svoja tri sina.

Glazbenici zajedno imaju trojicu sinova - devetogodišnjeg Kingstona, šestogodišnjeg Zumu i 17-mjesečnog Apolloa. Gwen i Gavin su kao razlog razvoda naveli nepomirljive razlike, te su zatražili zajedničko skrbništvo, a imovinu će jednako podijeliti.

Veliki broj poznatih ličnosti u Hollywoodu je u više navrata naglašavao da je teško održati vezu ili brak pod 'budnim okom javnosti', jer se prati svaki njihov pokret i potez, a kada dođe do kraja onda za to svi znaju. Upravo ova situacija je zadesila pjevačicu i njenog supruga.

Par je zamolio medije da ime ne ulaze u privatnost i da ne traže potencijalne razloge koji su doveli do razvoda. Gwen i Gavin su se upoznali kada su njihovi matični bendovi 'No Doubt' i 'Bush' imali zajedničku turneju 1995. godine. Nagađanja o razvodu su počela prije nekoliko godina kada je Gwen priznala da brak sa Gavinom nije nimalo lak.

Kopirati
Drag cursor here to close