Slavimo ženu

Najinspirativnija žena Mepas Malla

Lifestyle / Flash | 04. 03. 2014. u 14:34 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjesec ljubavi je prošao, ali u našem centru nastavljamo s ugodnim iznenađenjima. Pored odlične dječje predstave i zabave za maškare, ožujak je mjesec kada slavimo ženu.

Za sve naše drage djevojke, žene, majke, kraljice, odlučili smo organizirati nagradni natječaj. Svi muškarci koji žele osvojiti nagradu sa svoje voljene dame, mogu sudjelovati u igri, no nagrade mogu iskoristiti samo žene.

Sve što trebate uraditi je dati nam odgovor 'Tko je za vas najinspirativnija žena'. U posebno dizajniranom tabu na Facebook stranici ispišite lijepu priču, simpatičnu gestu, anegdotu vaše najinspirativnije žene.

Ukoliko vaša priča bude dovoljno zanimljiva i kreativna, žena kojoj ste posvetili priču osvojit će neke od vrijednih nagrada kao što su: večera za društvo za dan žena u restoranu Prestige, poklon paket Keune, Biotime, Iris parfumerija, Bowling, Kandit, tretman u frizerskom salonu Red Carpet2.

Nagradni natječaj traje do petka, 7. ožujka u 14 sati.

Svaka žena je inspirativna na svoj jedinstven način, pošaljite nam vašu priču o najinspirativnijoj ženi i učinite da joj ovaj Dan žena bude ispunjen srećom, ljubavlju i pažnjom.

Kopirati
Drag cursor here to close