Kreativna Događalica

Nagradna igra: Osvojite ručno izrađenu ogrlicu i naušnice

Lifestyle / Flash | 20. 10. 2014. u 14:21 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Danijela Zubac iz Mostara  već tri godine se bavi izradom nakita i kutija za nakit i zaslužna je za brend Kreativna Događalica. Prvo je počela s izradom broševa od tkanine, rajfova i trakica za kosu, piše Moja.ba.

''Čim sam zakoračila u ''svijet kreative'' zanimalo me što još mogu napraviti, pa je tim tragom započela izrada naušnica, narukvica, a duži period i samo ogrlica koje su postale nezaobilazan modni dodatak. U počeku su to bile jednostavne kreacije, ali kako s vremenom čovjek uči, tako su i moji radovi postali složeniji. Znanje sam stjecala polako i uglavnom bila samouka najčešće učeći metodom pokušaja i pogreške'', rekla je Danijela za Moja.ba.

Kreativna Mostarka kaže kako nema vlastitu radionicu, te najviše nakita prodaje preko Facebook profila. Kaže kako je najviše raduju kupci koji se stalno vraćaju.

Predstavljala se na nekoliko sajmova u Mostaru, te na nedavno održanom sajmu koju je organizirala udruga ''Očima kreativaca''.

Kreativna Događalica i Moja.ba Vas nagrađuju prelijepom ljubičastom ogrlicom i naušnicama koje možete vidjeti na fotografiji. Više detalja o nagradnoj igri možete potražiti na ovdje.

Kopirati
Drag cursor here to close