142 darovatelja

Nagrađeni najvjerniji darovatelji krvi iz Čapljine

Lifestyle / Flash | 21. 10. 2016. u 12:59 Z.D.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svečanom večerom i dodjelom zahvalnica za dragovoljne darivatelje krvi, Crveni križ općine Čapljina zahvalio se najvjernijim darovateljima ove dragocijene tekućine sa područja Čapljine.

Crveni križ općine Čapljina u suradnji sa Odjelom za transfuziologiju SKB Mostar na godišnjoj razini organizira tri akcije za građane, dvije akcije za učenike Srednje škole, te izvanredne akcije, koje organiziraju pojedine udruge za koordinaciju Crvenog križa i Odjela za transfuziologiju.

Nakon uvodnog obraćanja gostiju, predsjednice Crvenog križa Anite Jović te doktora tranfuziologije Danijela Nedića, upriličena je dodjela zahvalnica i prigodnih darova za 142 darivatelja.

Šesnaest darivatelja koji su darovali krv od 25 do 50 puta dobili su zahvalnice i satove. Ivici Musulinu i Zlatku Lučiću, koji su darovali krv preko 50 puta, uručen je zidni sat i srebrena zahvalnica.

Tajnik županijskog Crvenog križa HNŽ-a Zoran Nikolić Aniti Jović uručio je godišnje priznanje za doprinos rada Crvenog križa u 2015. godini. Osim toga, Jović od Crvenog križa općine Čapljina dobila je prigodan poklon za nesebičnu pomoć i suradnju koji joj je uručila tajnica Crvenog križa Čapljina Mirjana Čerkez.

Svečanu večeru i dodjelu priznanja za dragovoljno darivanje krvi organizirao je Crveni križ općine Čapljina pod pokroviteljstvom Federalnog ministarstva zdravstva rada i socijalne politike.

Kopirati
Drag cursor here to close