Dubrovnik

Na otvorenju sezone u Revelinu novinari iz cijelog svijeta

Lifestyle / Flash | 24. 05. 2016. u 13:50 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ne pamti se ovakav medijski interes za otvorenje ljetne sezone u Culture clubu Revelin. U Revelinov se ured svakodnevno javljaju novinari iz Hrvatske, regije, pa i dobrog dijela Europe, koji žele izvještavati s velike dvodnevne feste.

Naime, iako se imena glumaca, sportaša, glazbenika, manekenki i ostalih koji će biti u VIP prostoru Revelina, uglavnom prema njihovim molbama skrivaju, mediji su očito osjetili da je riječ o događaju koji ne smiju propustiti. Novinari i televizijske ekipe iskoristit će boravak u Dubrovniku i kako bi se svojim redakcijama javili s ulica najljepšeg grada na svijetu.

Na otvorenju ljetne sezone u Revelinu će, kao što smo javljali, 3. lipnja nastupiti mlada njemačka zvijezda, DJ Seizo, bit će i plesno akrobatskih iznenađenja u programu nazvanom Galaxy, atraktivnih hostesa, a priprema se i spektakularan novi light show. Tu je prvu večer domaćim gostima ulaz besplatan, jer kreativni tim kluba želi sa svojom vjernom publikom proslaviti napredak na DJ Mag-ovoj listi sto najboljih klubova na svijetu.

Drugu večer, u subotu, 4.lipnja prvi će puta u ovom dijelu svijeta publika moći vidjeti plesno akrobatski show, ‘Aliens’, talijanskom branda Visionair. Riječ je o plesačima i akrobatima koji su oduševili klubove u Monacui Dubaiju, pa će Revelin, nekom vrstom rezidencije tog brenda tijekom ljeta i na taj način stati uz bok najpoznatijim svjetskim klubovima.

Kopirati
Drag cursor here to close