MTV premijera

Na MTV premijerno prikazivanje spotova Dubioze Kolektiv i benda Ničim izazvan

Kultura / Glazba | 19. 09. 2014. u 14:40 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

MTV Premijera u ponedeljak u 20 sati donosi nove spotove sastava 'Dubioza kolektiv' za pjesmu 'No Escape (from Balkan)' i benda 'Ničim izazvan' za numeru 'Rekla je'.

Svega nekoliko mjeseci nakon objavljivanja debi albuma, sastav 'Ničim izazvan' oglašava se sa potpuno novim singlom. Nova pjesma pod imenom 'Rekla je' snimana je u studiju 'Šamarčina' u Vrbasu, dok su završni zahvati rađeni u Sarajevu, u studiju Đanija Pervana iz benda 'Letu štuke', koji potpisuje i produkciju ovog singla. Spot je sniman tijekom ljetnjih živih nastupa i dočarava euforičnu atmosferu koja vlada na koncertima sastava 'Ničim izazvan'.

'Dubioza kolektiv' je obradovala svoje brojne fanove novim spotom, a i sami članovi benda su s nestrpljenjem čekali video za 'No Escape (from Balkan)'.

"Konačno smo dočekali snimanje spota na svježem seoskom zraku, uz obilje domaće, organski uzgojene hrane i svježe ispečenom rakijom. Domaćini su se potrudili da se svi sa snimanja vratimo deblji za pokoji kilogram. Htjeli bismo naglasiti da za snimanje vratolomnih scena vožnje traktorom i 'Tamićem', kao i scena koje su uključivale interakciju sa domaćim životinjama, nisu korišteni dubleri. Nijedna životinja nije bila ozlijeđena tijekom snimanja ovog spota, sa izuzetkom jagnjeta, kojem je uprkos protivljenju vegetarijanskog dijela 'Duboza Kolektiva', sudbinu zapečatio mesar iz susjedstva".

Produkcija je rađena u studiju 'Fabrika' u Sarajevu, režiju potpisuje Salem Kapić Kantardžić, scenarijo Vedran Mujagić, Erol Zubčević je bio direktor fotografije, za montažu spota je bio zadužen Antonio Ilić, a upečatljive kostime osmislila je Lejla Hodžić, navedeno je iz MTV-a.

Kopirati
Drag cursor here to close