Plesni događaj

Na Kantarevcu održan glazbeno-plesni program za pomoć Mostarskim mažoretkinjama

Lifestyle / Flash | 29. 08. 2014. u 06:13 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak navečer na terenu SRC 'Kantarevac' održan je ljetni koncert Mostarskih mažoretkinja i prijatelja. Pred publikom su se predstavili timovi mažoretkinja uz nekoliko plesnih točaka, a svoj doprinos ovom koncertu dali su i članovi Hrvatske glazbe Mostar.

Pored njih nastupili su i članice ŠPK 'Zrinjski', te Dario Šunjić sa bendom i grupa 'Takt'. Tijekom programa posjetitelji su mogli sudjelovati i u kratkom zumba programu, ali i kupiti razne delicije i predmete koje su napravili roditelji članica Mostarskih mažoretkinja. 

 Inače, riječ je o kolaž program u cilju prikupljanja sredstava za predstojeće Europsko natjecanje mažoretkinja koje će se ove godine održati u Rumunjskoj, grad Targoviste od 10-14.09.2014. godine.

Mostarske mažoretkinje, inače najtrofejniji tim mažoretkinja u BiH, sudjelovao je na svim Europskim prvenstvima od 1999. godine, te su od 2001. godine počeli nizati brojne Europske medalje.

S obzirom da je riječ o dalekom putovanju čiji su troškovi dosta veliki Mostarske mažoretkinje su se ove godine odlučile na jedan veseli projekt u cilju prikupljanja sredstava za ovo Europsko natjecanje.

Kopirati
Drag cursor here to close