Tjentište

Na drugom OK festu nastupit će Brkovi, Zabranjeno pušenje, Hladno pivo...

Kultura / Glazba | 05. 03. 2015. u 11:08 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Tjentištu će od 2. do 5. srpnja biti održan Drugi glazbeni festival "OK fest", koji će okupiti više popularnih regionalnih bendova, pa se i ove godine očekuje dolazak velikog broja mladih sa prostora bivše Jugoslavije.

Iz Ferijalnog saveza Republike Srpske, koji je uz Nacionalni park "Sutjeska", organizator "OK festa", najavljeno je da će prvog dana festivala na Tjentištu nastupiti bendovi "Brkovi", 'Bad copy' i "Zabranjeno pušenje", prenosi Srna.

Drugog dana planirano je da posjetitelje zabavljaju "Elemental", 'Eyesburn' i Darko Rundek, dok je za posljednji dan predviđen nastup Ramba Amadeusa, 'Darkwood dub-a' i "Hladnog piva". Predsjednik Ferijalnog saveza Dubravko Suvara očekuje još bolju organizaciju i kvalitetniji festival od prošlogodišnjeg, kojeg su obilježili nastupi "Ortodoks keltsa" i "Partibrejkersa".

"Cilj nam je da ove godine imamo najbolji regionalni festival sa domaćim izvođačima. Razmišljali smo da li da već ove godine kontaktiramo svjetske izvođače, ali je naša procjena da se prvo etabliramo kao ozbiljan regionalni festival", kaže Suvara. On je podsjetio da su prošle godine tijekom festivala u Nacionalnom parku "Sutjeska" muzičke spotove snimili banjalučka grupa "Sopot" i beogradska "Ortodoks kelts".

"Spot grupe 'Sopot' se nalazi među 20 najboljih na televizijskom kanalu 'MTV Adria', a ovih dana je premijerno prikazan spot grupe 'Ortodoks kelts'. To je najbolja promocija Nacionalnog parka 'Sutjeska'", ističe Suvara. On je napomenuo da će biti nastavljena suradnja sa Sarajevo film festivalom, tako da će posjetitelji "OK festa" moći pogledati aktualne filmove.

Osim toga, i ove godine bit će organiziran rafting rijekom Tarom, posjeta prašumi Perućica i šetnja do Trnovačkog jezera, koja se nalazi ispod najvećeg vrha BiH - Maglića. Pored atraktivnih rock sastava, posjetitelje će na after partyju, zabavljati izvođači elektronske glazbe, a šasnu za promociju dobit će i neafirmirani rock bendovi, koji će nastupati kao predgrupe.

Kopirati
Drag cursor here to close