Pripreme za koncert

Muris i Dire Floyd Mostarcima pripremaju nezaboravnu večer

Kultura / Glazba | 03. 05. 2016. u 12:28 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muris Varajić, jedan od najpopularnijih gitarista BiH i regije, ponovno postavlja na noge tribute projekat "Muris & Dire Floyd".

2013. se dogodilo u Sarajevu (Sloga), a 14.5.2016. imat ćemo priliku opet uživati u bezvremenskim klasicima Dire Straits-a i Pink Floyd-a u Mostaru(OKC 'Abrašević').

Sarajevski koncert je dobio sjajne kritike i ocjene, imao je brojna televizijska emitiranja, a Muris i ekipa sjajnih glazbenika (Amar Češljar - bubanj, Borjan Milošević - bas, Arsen Čarkić - klavijature, Dragan Marković - klavijature, Ismar Porić - saxofon) obećavaju opet nezaboravnu večer.

"Veoma se radujemo koncertu u Mostaru, imali smo veliku pauzu i jedva čekam da opet izađemo na binu, a dat ću sve od sebe da Dire Floyd u skorije vrijeme posjeti jos neke gradove u BiH, i šire", rekao nam je Muris.

Cijena ulaznica je 10 KM u pretprodaji, a na dan koncerta 12 KM. Pretprodajna mjesta su trafika na Rondou, caffe bar 'Coco Loco', Night Bar 'Duradžik'. Više informacija i rezervacije se mogu dobiti i izvršiti u Night Baru 'Duradžik' u Starom gradu.

Kopirati
Drag cursor here to close