Tradicija

''Mostarski susreti'' u Mostar dovode izviđače iz cijele BiH

Lifestyle / Flash | 29. 04. 2016. u 07:33 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Tradicionalna manifestacija ''Mostarski susreti 2016'', Saveza izviđača Grada Mostara SIGMO, održat će se 7. svibnja 2016.godine, priopćeno je.

Svečano otvaranje manifestacije održat će se na Španjolskom trgu s početkom u 9 sati kada će biti upriličen prigodan program, koji SIGMO poklanja građanima i građankama Mostara. Nakon programa, u 10 sati počinje natjecateljski dio manifestacije.

''Ističemo, jedini smo organizatori koji u sklopu izviđačke manifestacije organiziramo dva posebna natjecanja. 'Vesela olimpijada' je natjecanje predviđeno za mlađe kategorije, uzrast poletaraca i pčelica, te 'Izviđački višeboj' na kojem sudjeluju mlađi izviđači i planinke'', priopćili su mostarski izviđači.

Kao i svih godina ranije, Mostarski susreti u Mostar dovode izviđače iz cijele Bosne i Hercegovine. Prema procjenama dosadašnjih prijava, može se očekivati više od 300 izviđača i planinki iz cijele Bosne i Hercegovine i regije.

U slučaju kiše, organizator ostavlja mogućnost promjene mjesta održavanja, o čemu će javnost biti pravovremeno obavještena.

Kopirati
Drag cursor here to close