Zamfis

Mostarski studenti 'na putu' darivanja: Prodaja kolačića za udrugu 'Sunce'

Lifestyle / Putujte s nama | 19. 12. 2014. u 14:06 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Akcija "Put darivanja - najljepši put" se ponovo, sada već tradicionalno, održava u organizaciji Udruge studenata socijalnog rada "Zamfis".

Kao i ranije vrijedni članovi ove udruge su posljednjih dana spremali kolače, pakirali ih i jučer prodavali na Filozofskom fakultetu za simboličnu cijenu od dvije KM.

Sva sredstva skupljena na ovaj način će ići za pomoć Udruženja roditelja i prijatelja osoba sa posebnim potrebama "Sunce" Mostar. Akcija traje dva dana, drugog dana akcije volonteri i članovi ove Udruge će posjetiti i Dom za stara i iznemogla lica u Mostaru gdje će počastiti, a pored toga se i družiti i približiti Božićni duh štićenicima u Domu, priopćeno je iz Zamfisa.

''Izuzetno sam ponosna na svoje članove i da će nastaviti s radom i humanim akcija kojima se pokazuje da ima još ljudi koji žele pomoći onima koje je snašla nevolja'', rekla je koordinatorica humanitarnih akcija udruge Josipa Crnogorac.

Udruga "Zamfis" je nastala 2010. godine i od tada je provela različite akcije koje su uključivale obilježavanja važnijih datuma za mlade ljude i volontere kao i prikupljanje hrane i novaca za one kojima je to najviše potrebno.

Kopirati
Drag cursor here to close