Sve za ljepotu

Mostarski spornoseksualci: Depiliraju sve, dobro podnose bol, a ni solarij im nije mrzak

Vijesti / Politika | 30. 06. 2015. u 07:48 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru sve češće na kozmetičke tretmane dolaze muškarci. Najčešći tretman na koji dolaze je čišćenje lice, čupanje obrva, te razne vrste depilacija.

''Muškarci su konkretniji od žena i znaju točno što žele kad dođu u kozmetički salon. Redovitiji su u svojim posjetima od žena i puno su zahvalnije mušterije'', ispričala nam je vlasnica jednog mostarskog kozmetičkog salona.

Smatra kako muškarci u Mostaru vole potrošiti na svoj izgled, pa se osim u teretani ''sređuju'' upravo u kozmetičkom salonima. Kad je u pitanju čupanje obrva najčešći im je zahtjev da izgledaju prirodno, ali i da im se počupaju dlake na razmaku između obrva.

''Depilacija prsa je trenutno najčešći tretman koji traže jer je počela sezona kupanja. Najčešće traže depilaciju cijelih prsa, a nerijetko je u taj tretman uključena i depilacija pazuha'', objašnjava kozmetičarka koja kaže kako muškarci dobro podnose kozmetičke tretmane, te se ne žale na bol.

Osim depilacije prsa, nerijetko u kozmetičarki Mostarci dolaze depilirati i noge, ali naša sugovornica kaže kako se za ovaj tretman najčešće odluče profesionalni sportaši.

''Pedikura je u ljetnim mjesecima isto izuzetno tražen tretman. Imam momka koji mi cijele godine dolazi na pedikuru. Sam mi je rekao kako voli izgledati uredno i njegovano i kako nema problema otići kod kozmetičarke'', ispričala nam je kozmetičarka.

Čišćenje lica je tretman koji se često traži. ''Na čišćenje lica muškarci ne dolaze iz hira. Najčešće se radi o dermatološkom problemu koji tretmanima pokušaju riješiti i ublažiti'', objašnjava naša sugovornica.

Ističe kako je tijekom proljeća imala i česte upite od muškaraca za korištenje solarija.

Kopirati
Drag cursor here to close