Blagdanski ugođaj

Mostarski glazbenici odlučili obogatiti blagdansku šetnicu u svom gradu

Vijesti / Politika | 19. 12. 2014. u 11:09 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sinoć su posjetitelje mostarske blagdanske šetnice s uličnom prodajom na štandovima u Ulici Nikole Šubića Zrinskog ugodno iznenadili mladi mostarski glazbenici.

Kako je navela mostarska Gradska uprava u priopćenju, ''oni su se jednostavno pojavili s instrumentima, pojačalima i miksetama i negdje oko 18 sati počeli svirati i pjevati na ulici; na opće zadovoljstvo izlagača i posjetitelja''. 

Prvi je, oko 18 sati, sa svojim bendom nastupio Dario Šunjić. 

''Negdje iza 19 sati s uličnim koncertom krenuo je trio Evergreen, uz oduševljenje i buran pljesak nazočnih. Uz prikladne božićne pjesme poklonili su prisutnima i nekoliko sjajnih evergreen-a, među kojima i najljepše pjesme INDEKS-a'', navela je Gradska uprava.

Karlo Miličević, solist Evergreena nam je rekao kako Mostar nema tradiciju svirke na ulici.

''Nas, školovanih glazbenika ima nemali broj u Mostaru, pa smo se dogovorili da i mi možemo obogatiti i uljepšati ovo adventsko vrijeme u Mostaru, kako našim sugrađanima tako i sebi samima. I zato smo ovdje; narednih dana će nas biti još i više, samo neka nam Grad osigura dovoljno priključaka na struju, a Gradonačelnik nam je izdao odobrenje'', rekao je.

Kako je priopćeno iz Ureda za odnose s javnošću Grada Mostara, koncert na blagdanskoj šetnici se očekuje i večeras, i sljedećih dana sve do Božića i Nove godine.

Kopirati
Drag cursor here to close