Bacači dobili upozorenje

Mostarska čistoća: Građani sami plaćaju bezobrazluk svojih susjeda

Lifestyle / Flash | 29. 09. 2016. u 13:15 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Stanari su primorani sami plaćati odvoz smeća koje nemarni građani bacaju gdje stignu, a kako odvoženje smeća ne bi bilo ostavljeno na (ne)milost službama sami su morali angažirati odvoz.

''Po drugi put stanari solitera na adresi Kneza Višeslava 77 A, o svome trošku raščišćavaju izbačeni šut od obnova stanova iz okolnih zgrada i ostalog smeća iz domaćinstava, iako su kontejneri samo nekoliko metara dalje'', piše nam ogorčena građanka, navodeći da se zna tko je renovirao stanove i izbacio šut na zelenu površinu.

''Oni koji su krivi nisu dali ni feninga za odvoz, ali zna se tko su. Bitno je da su sebi uredili stan, a za okolinu i zarazu 'ko mari. Obraćati se nadležnim ustanovama je uzalud'', poručila je stanarka ove ulice, opominjući sve one koji će ubuduće bacati bilo kakav otpad da će im se taj isti vratiti pred osobna ulazna vrata.

''Sve će se pratiti jer drugačije se ne može stati u kraj. Nadam se kako će 'bacači' prihvatiti upozorenje da se klone dvorišta i zelene površine gdje se naša djeca igraju'', poručila je stanarka ovog naselja.

Iako u Mostaru postoji pet komunalnih poduzeća, to je jedan od gradova u BiH koji ima najneurednije ulice, a smeće je postalo poznatija razglednica od Starog mosta.

Kopirati
Drag cursor here to close