Lio O.

Mostarke žele prodrmati bh. modnu scenu

Lifestyle / Flash | 24. 05. 2016. u 13:43 A.J.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Modni trendovi prilagođeni svakoj ženi kriju se u novom modnom brendu Lio O., kojeg su pokrenule dvije Mostarke Jasna Miličević i Ivana Banović.

Ivana je po zanimanju novinarka, a Jasna spa menadžerica na luksuznim kruzerima, no ljubav koju gaje prema modi potaknula ih je da se profesionalnije počnu baviti ovim poslom.

Sami brend Lio O. je nastao nedavno, prije otprilike mjesec i pol dana i za sada su reakcije više nego pozitivne, kažu za Bljesak.info Ivana i Jasna.

Zanimljivo ime brenda je nastalo, otkrivaju nam Jasna i Ivana, tako što vole klasiku miješati s raznim stilovima. Pa tako Lio na španjolskom znači nered, dok su O. dodali zbog Jackie O. odnosno Kennedy koja je, po njihovom mišljenju bila žena s velikim stilom i koja je bila inspiracija mnogima.

''Najveća inspiracija nam je klasika. Klasičnim i nosivim komadima upotpunjenim originalnim detaljima želimo 'prodrmati modnu scenu''', rekle su Ivana i Jasna, koje se na ovaj način trude pratiti svjetske modne trendove, ali i prilagoditi ih svakoj ženi.

''Lio O., želi  s ostalim bh. modnim markama da BiH polako, ali sigurno postane jedna od europskih modnih metropola. Osim toga, želimo unijeti više raznolikosti na naše ulice te potaknuti kupce da više kupuju domaće proizvode'', kažu Jasna i Ivana.

Inače, kolekcija je podijeljena u više dijelova, a u njoj prevladavaju suknje, košulje, majice, haljine, kombinezoni i torbe.

''Naši proizvodi se mogu naći na facebook stranici Lio O. po cijenama od 40 do 150 maraka s tim da ograničavamo sve serije, tako da će se svaki odjevni predmet proizvoditi samo u pet komada'', dodale su.

Kopirati
Drag cursor here to close