Ispovijest masera

Mostar: Dame na uglednim pozicijama masere zatrpavaju nemoralnim ponudama

Lifestyle / Flash | 15. 09. 2016. u 22:27 Ma.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarke koje posjećuju salone za masažu od masera nerjetko potražuju čak i erotske masaže, a uglavnom je riječ o udanim ženama tridesetih godina. Doznajemo kako nemoralnih potraživanja ima i od muškaraca.

Maser, diplomirani fizijatar, koji se poslom masera bavi od 2012. godine, otkriva za Bljesak.info kakvi su Mostarci kao klijenti.

Naš sugovornik, želeći zadržati anonimnost, kao prednost svog posla ističe to što radi kao privatnik te samostalno raspoređuje svoje vrijeme, solidno zarađujući budući da mu je to samo dopunska djelatnost.

Mostarci najčešće za masažu odabiru relax, anticelulitnu, te limfnu drenažu, a unatoč uspješnoj masaži nisu skloni ostavljanju napojnica. U tome se posebno isiče dijaspora koja koristeći godišnje odmore povoljno dobiva usluge masaža za razliku od cijena u zemlji gdje žive.

Na pitanje je li do sada imao nemoralnih ponuda, mladi maser kazuje kako ih je bilo nebroj puta, no da ipak nije pristajao na to. Često ga poslije masaže zadovoljne klijentice zasipaju ‘’prljavim’’ sms-porukama.

''Naravno da sam imao različitih nemoralnih ponuda, no odbio sam ih. Uglavnom je riječ o damama u tridesetim godinama, pa čak i starije dobi. Uglavnom su to dame koje se nalaze na uglednim pozicijama i većinom su u braku'', ističe privatni maser za Bljesak.info.

Maser se prisjeća i početaka svoje karijere kada ga je u salonu punom klijenata muškarac tražio različite erotske ''igre'' nudeći ga pozamašnim svotama novca.

Od neugodnosti na masaži ističe klijente koji su zapostavili osobnu higijenu, pa na masažu dolaze oznojeni i neokupani, a kaže kako se znalo događati i da klijentima iz stražnjice vire i ostatci toaletnog papira!

Čitatelje upozorava na brojne ilegalne masere i salone za masažu kojih je iz dana u dan sve više u Mostaru i Hercegovini navodeći kako je bitno da provjerite obrazovanje masera, te je li obrt registriran.

''Po meni je bitno da maser ima završenu školu, minimalno srednju fizioterapeutsku jer znanje koje se stječe na tečajevima nije dovoljno da svoju kralježnicu, mišiće ili bilo koji dio tijela prepuštate olako strancu'', zaključio je maser.

Kopirati
Drag cursor here to close