Ana Bavrka

Mostarka u novom spotu Amela Ćurića

Lifestyle / Flash | 15. 03. 2016. u 21:21 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Amel Ćurić u utorak je na svom YouTube kanalu službeno predstavio spot za pjesmu ”Te zime”.

Na snimanju je sudjelovala i Mostarka Ana Bavrka, te Borislav Domazet, Dušan Alagić, Haris Dubica,Nermina Nerma Ibrulj, Admir Švrakić, Maja Valjak, Petra Lazić i Branko Komljenović.

Ana je na svom profilu napisala kako je uvjerena da će gledatelji uživati u spotu i pjesmi, te da je jako 'ponosna i sretna što je mogla biti dio ovog prekrasnog tima'.

Posebno zanimljivo za spot je to da je sniman na -12 stupnjeva, na bh. planini Bjelašnici.

Inače, nedavno je objavljen teaser ove pjesme, koji je u rekordnom roku skupio skoro 200 tisuća pregleda. ''Dragi ljudi, mnogo truda i vremena je uloženo u projekt 'Te zime' i konačno je sve završeno! Ekipa koja je radila na projektu i ja, prezadovoljni smo'', rekao je ranije Amel Ćurić.

Podsjetimo, bosanskohercegovački pjevač Amel Ćurić široj bh. javnosti se predstavio 2003. kao sudionik najgledanijeg reality showa 'Supernova Music Talents', kada od 8.000 kandidata izlazi kao pobjednik i započinje profesionalnu karijeru.

Dobitnik je mnogih priznanja i glazbenih nagrada širom Balkana, a surađivao je s mnogim renomiranim glazbenicima: Nermin Puškar, Aleksandra Radović, Mahir Sarihodžić, Massimo Savić itd.

2015. godine prijavljuje se za sudjelovanje u regionalnom talent showu X Factor Adria i postaje pobjednik 2. sezone popularnog showa.

Kopirati
Drag cursor here to close