Marčelo u Mostaru

Mostar ugostio najpoznatijeg repera iz regije

Kultura / Glazba | 24. 01. 2015. u 14:50 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U OKC-u Abrašević u Mostaru nastupio je jedan od najpoznatijih repera u regiji Marko Šelić poznatiji kako Marčelo. Poznatom reperu pred mostarskom publikom se pridružio kolektiv ''Filer''.

Publika je tijekom koncerta mogla uživati u starim i novim hitovima repera iz Srbije, a nakon koncerta Marčelo je najvjernijim fanovima potpisao svoj najnoviji uradak knjigoalbum “Napet šou”.

''Napet šou'' nije običan glazbeni album – to je knjigoalbum koji je svojevrsni umjetnički projekt na kojem je vrijedno i dugo radilo više od pedeset umjetnika. Po riječima izdavača ovaj knjigoalbum je zbirka eseja na teme kojima se Marčelo bavi u tekstovima pjesama sa novog albuma, kao i zbirka pjesama koje su na albumu.

Knjigoalbum predstavlja jedinstvenu zbirku suvremene poezije i pronicljivih, svježih, analitičnih, ali i ljudski toplih portreta svijeta koji nas okružuje.

Mostarska publika je dugo čekala nastup poznatog repera. Naime, Marčelo je trebao nastupiti u gradu na Neretvi u studenom, ali je zbog bolesti prolongirao koncert za siječanj. Publika se slaže kako je ovaj koncert vrijedilo čekati.

Kopirati
Drag cursor here to close