Ho-Ho-Ho

Mostar: U nedjelju Djeda Božićnjaci na biciklima i klizaljkama

Lifestyle / Flash | 19. 12. 2014. u 08:07 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U povodu božićnih blagdana i novogodišnjih praznika, Biciklistički klub Mostar u suradnji s Udrugom za promociju biciklizma “Hercegovina Bike” treću godinu zaredom u Mostaru organizira biciklijadu Djeda Božićnjaka/Mrazova.

Biciklijada će se održati u nedjelju 21. prosinca, s početkom u 12 sati.

Start i završetak biciklijade bit će ispred Mepas Malla koji je ove godine domaćin biciklijade. Ispred tog tržnog centra bit će upriličeno druženje Djeda Božićnjaka/Mrazeva i građana Mostara, uz glazbu i božićno-novogodišnje delikatese, a Mostarci će vidjeti i Djeda Božićnjake kako se snalaze na klizaljkama

Kao prethodne dvije godine, Djeda Božićnjaci/Mrazevi najmlađim će građanima Mostara, koji se zateknu na ulicama, dijeliti slatkiše te prigodne darove.

"Želja nam je da, kao i prethodnih godina unesemo malo blagdanskog ozračja pred nadolazeće blagdane i praznike, te da razveselimo najmlađe građane Mostara, ali i Hercegovine", rekao je predsjednik BK Mostara Toni Zorić.

Goran Prskalo iz Udruge „Hercegovina Bike“ pozvao je sve građana da se pridruže biciklijadi koja bi ove godine trebala biti brojnija nego prethodnih.

"U biciklijadi mogu sudjelovati svi koji se obuku u Djeda Božićnjaka, ili barem na glavu stave crvenu kapu", kazao je Prskalo.

Ruta biciklijade je: Ulica kardinala Stepinca (Mepas mall), A. Starčevića, vrh Avenije, zgrada Spajalica, Rondo, Španjolski trg, Bulevar Narodne Revolucije/Hrvatskih branitelja, Lučki most, ulica Maršala Tita, Carinski most, Mepas Mall (prigodno druženje)

Kopirati
Drag cursor here to close