Premijerno

Mostar Summer Fest predstavlja Official Aftermovie 2014.

Kultura / Glazba | 09. 12. 2014. u 07:15 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Kada su u devetom mjesecu 2013. godine najavili prvi Mostar Summer Fest, organizatori su istaknuli kako im je cilj ovim festivalom Mostar visoko pozicionirati na festivalskoj karti regije.

Otkrili su kako će to i napraviti tako što će Festivalu dodati i zanimljive sadržaje kako bi ga pretvorili u oazu druženja tijekom cijelog dana, a ne samo kroz večer, za vrijeme trajanja nastupa. Već prve godine su nas upoznali s Chill Out zonom kao mjestom gdje ćete u udobnim ležaljkama uz osvježavajuće piće moći gledati uživo prijenos s glavne bine, zaigrati zanimljivu igru ili pozirati za neobičnu karikaturu.

Kako Mostar Summer Fest ne bi trajao samo nekoliko dana, ove godine su organizirali i službene promo partye u Golden Clubu, gdje su 28.11. nastupili Brkovi, a 18.12. nas očekuje nastup benda T.B.F.

No, dobra zabava, promocija Mostara i festivalskog druženja tu ne staje. Naime, od jutros je na Mostar Summer Fest službenom YouTube kanalu dostupan i prvi njihov Official Aftermovie video.

"Pokušali smo u osam energičnih minuta sažeti emociju kakvu nosi naš Festival. Iskreno se nadamo da smo to i uspjeli, te da će strast kojom stvaramo Mostar Summer Fest, prepoznati i svi oni koji budu gledali video", izjavili su organizatori.

Kopirati
Drag cursor here to close